שעועית לבנה וכוסברה לטבול עם צ'יפס פיתה קלוי
שעועית לבנה וכוסברה לטבול עם צ'יפס פיתה קלוי הוא צמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מיץ ליים, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל שעועית לבנה עם צ'יפס פיתה, שעועית לבנה ומטבל בייקון עם שבבי פיתה רוזמרין, ו מטבל אפונה ירוק עם צ'יפס פיתה קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במעבד מזון מוסיפים את כל המרכיבים ומתמזגים עד חלקה, מוסיפים עוד שמן זית כדי לשחרר מטבל, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה, ולאחר מכן מגישים עם שבבי פיתה קלויים.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
לפצל את כיסי פיתה לאורך הקצה כדי להפוך 2 מעגלים. חותכים את שיני השום לשניים ולשפשף את שני הצדדים של הדיסקים פיתה עם הצד לחתוך של השום. מחסנית כמה חצאי פיתות בכל פעם וכמו פיצה, לחתוך אותם ל8 טריזים. מסדרים את הפרוסות על 2 סדינים אפייה טפטוף עם שמן זית.
מערבבים וזורקים את הפרוסות עם הידיים ואז מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
אופים עד חום זהוב, כ -10 דקות. כדי לאחסן, לתת להתקרר ולשים במיכל הדוק אוויר או שקית ניילון.