קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

שעועית לבנה וכוסברה לטבול עם צ'יפס פיתה קלוי

שעועית לבנה וכוסברה לטבול עם צ'יפס פיתה קלוי
שעועית לבנה וכוסברה לטבול עם צ'יפס פיתה קלוי הוא צמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מיץ ליים, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל שעועית לבנה עם צ'יפס פיתה, שעועית לבנה ומטבל בייקון עם שבבי פיתה רוזמרין, ו מטבל אפונה ירוק עם צ'יפס פיתה קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
במעבד מזון מוסיפים את כל המרכיבים ומתמזגים עד חלקה, מוסיפים עוד שמן זית כדי לשחרר מטבל, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה, ולאחר מכן מגישים עם שבבי פיתה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
שמן זיתשמן זית
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לפצל את כיסי פיתה לאורך הקצה כדי להפוך 2 מעגלים. חותכים את שיני השום לשניים ולשפשף את שני הצדדים של הדיסקים פיתה עם הצד לחתוך של השום. מחסנית כמה חצאי פיתות בכל פעם וכמו פיצה, לחתוך אותם ל8 טריזים. מסדרים את הפרוסות על 2 סדינים אפייה טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן זיתשמן זית
פיתהפיתה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים וזורקים את הפרוסות עם הידיים ואז מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
אופים עד חום זהוב, כ -10 דקות. כדי לאחסן, לתת להתקרר ולשים במיכל הדוק אוויר או שקית ניילון.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
תנורתנור