שעועית פיזה בפיזה (FRIJOLES PAISAS)
PAISA PINTO שעועית (PAISAS FRIJOLES) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מים, שעועית פינטו, פלנטיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sancocho Antioqueño O Paisa (מרק אזור Paisa), טורטיה פאיסה (חביתת Paisan), ו Bandeja Paisa (Platter Paisa) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את השעועית ולספוג לילה במים קרים.
מסננים את השעועית ומניחים בסיר גדול ומוסיפים את הקרסוליים והמים. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השעועית לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. אפשר את השעועית לבשל עד רך כמעט, כ 2 שעות.כשהשעועית מתבשלת, הכינו את הגויסו. במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני, מוסיפים את העגבניות, בצל, בצל ירוק, מלח, שום, כוסברה וכמון טחון ומבשלים 10 עד 15 דקות.כאשר השעועית היא כמעט מכרז, להוסיף את guiso, בננות, גזר ומלח. מכסים ומבשלים עוד שעה או עד שהשעועית מבושלת במלואה. (
הוסף מים נוספים לפי הצורך).כיוונים באמצעות בישול איטי עבור תנור איטי, להשתמש באותם מרכיבים מלבד להשתמש רק 4 כוסות מים במקום 6.לשטוף את השעועית ולספוג לילה במים קרים.
מסננים את השעועית ומניחים בבישול איטי, מוסיפים 4 כוסות מים וקרסולי חזיר ומבשלים גבוה במשך כ 2 שעות.בצע את שלב 2 במתכון סיר רגיל.
מוסיפים את guiso, plantains, גזר ומלח ואז לכסות ולבשל עוד 3 שעות. טעם למלח ומגישים.