המתכון הקאריביים שעועית ואורז מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון במרכז אמריקה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 7. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לכם חלב קוקוס, בצל ירוק, חזיר מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אורז ושעועית קריביים, אורז ושעועית קריביים, ו אורז ושעועית קריביים.
הוראות
1
מניחים שעועית בתנור הולנדי; מוסיפים מים ל 2 סנטימטרים מעל שעועית. להשרות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
לנקז ולשטוף.
3
להביא שעועית ואת הבא 3 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים אורז הבא 5 מרכיבים; לחזור לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
הקאריביים עובדים ממש טוב עם Gewurztraminer, פינו גרי, ריזלינג. אתה רוצה לבחור עבור יינות עם קצת מתיקות בעת התמודדות עם מאכלים קריביים חריפים. מגישים יינות אלה מקורר כך שהם אפילו יותר מרעננים. Chateau ביאנקה Gewurztraminer עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.