קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 16 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

שעועית שחורה ואורז של ג'וס

שעועית שחורה ואורז של ג'וס
שעועית שחורה של ג'וס & אורז יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 905 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -16 דקות. אם יש לכם בייקון, מיץ ליים, רוטב עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחך אתה יכול לעקוב אחר זה המנה העיקרית עם קאפקייקס לחך כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. מתכונים דומים: שעועית שחורה ואורז של ג'וס, אורז ושעועית שחורה (סיר אורז), ו שעועית שחורה ואורז בדרך שלך.

הוראות

1
מניחים שעועית בתנור הולנדי גדול; להוסיף מים לעומק של 2 סנטימטרים מעל שעועית. מביאים לרתיחה. מרתיחים 1 דקה; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מסננים.
3
מבשלים בייקון בתנור הולנדי על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
הסר בייקון, ולנקז על מגבות נייר; טפטופים מילואים בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים בצל, 3 שיני שום ופלפל אדום לטפטופים חמים; מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
בצלבצל
6
מוסיפים מרק, 3 המרכיבים הבאים ושעועית; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, 2 שעות או עד שעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
1
יוצקים שמן צמחי לעומק של 1 אינץ 'במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'; חום ל 34
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מטגנים את הצמח 2 עד 3 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מכינים מוג ' ו: מערבבים יחד 2 שיני שום ו -3 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
5
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית 2 עד 3 דקות; להקציף לתערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
7
הכן סופריטו: דופק 7 שיני שום ו -3 המרכיבים הבאים במעבד מזון עד קצוץ דק. תערובת שום מטגן ב 1 כף. שמן זית חם בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים פפריקה ו -3 המרכיבים הבאים; מטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
9
כף רצוי כמות אורז מבושל חם על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם 1 כוס תערובת שעועית שחורה 1 כף. סופריטו.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
10
מטפטפים כל אחד עם 1 כף. מוג ' ו.
11
מפזרים קוביות בייקון וקוביות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
בייקוןבייקון

מרכיבים

6פרוסותפרוסות בייקון עבות, חתוכות לקוביותפרוסות בייקון עבות, חתוכות לקוביות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת8ריבס, קצוץ טרי או קפואשעועית שחורהשעועית שחורה2קילוגרםצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה8ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז מבושל חםאורז מבושל חם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת שעועית שחורה מיובשתחבילת שעועית שחורה מיובשת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון7שיני שוםשיני שום1פלפל ירוק, קצוץ גספלפל ירוק, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1plantain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץplantain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמטוגנים פלנטיין ומוג'ומטוגנים פלנטיין ומוג'ו1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ2(חוֹרֶף)קצוצים פלפלים אדומים קלוייםקצוצים פלפלים אדומים קלויים11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2שאלוט, קצוץ גסשאלוט, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחישמן צמחי1גדולבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואSOFRITOSOFRITO