שעורה אפויה עם פטריות שיטאקה ובצל מקורמל
שעורה אפויה עם פטריות שיטאקה בצל מקורמל הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 292 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות שיטאקי, טימין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביצה אפויה עם בשר חזיר, בצל קרמל ופטריות וצ'דר חריף, שעורה עם פטריות שיטאקה, ו ריזוטו שעורה עם כרישה מוקרמת ופטריות.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל וסוכר; מכסים ומבשלים 25 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 10 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף שעורה; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים ברוטב סויה, מלח, פלפל, ותימין.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני.
יוצקים מרק על תערובת שעורה; מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה או עד שעורה מכרז.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.