שעורה, כרובית ועשבי תיבול עם בוראטה
שעורה, כרובית, ועשבי תיבול עם בוראטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קרם fraîche, חומץ יין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו כרובית קלויה קרבונרה עם בוראטה, תבשיל עם עשבי תיבול ושעורה, ו קונכיות פסטו כרובית מוקרמת עם בוראטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. לבשל שעורה גדול של מים מלוחים רותחים עד מכרז, 15-20 דקות עבור פנינה,35-40 עבור orhulled-פחות.
לנקז ולהתפזר על גיליון rimmedbaking; בואו מגניב.
בינתיים, לזרוק פירורי לחם עם1 כף שמן על גיליון אפייה אחר מעוטר; העונה עם מלח.
אופים, זורק פעם אחת, untilgolden חום, 10-12 דקות; בואו מגניב.
להביא חלב לרתיחה במדיוםראוקפן מעל חום בינוני-גבוה; עונון עם מלח.
מוסיפים כרובית ומבשלים עדרק מתרכך, כ 3 דקות; לנקז היטב.תשליך חלב.
לזרוק כרובית, שעורה, פירורי לחם, שאלוט, לבבות סלרי,עלי סלרי, עלי סלרי, פטרוזיליה, גבעולי פטרוזיליה, גרידת לימון, מיץ לימון וחומץ בקערה; עונה saladwith מלח.
מערבבים burrata and crème fraîche in amedium bowl; מתבלים במלח. תערובת Divideburrata בין צלחות, טפטוף עםנייר, העליון עם סלט שעורה; העונה עםpepper.
לעשות קדימה: שעורה יכול להיות מבושל 1 dayahead; לכסות ולקרר. Breadcrumbscan להיות קלוי 1 יום קדימה; חנות airtightat טמפרטורת החדר.