שפאצלה אפוי עם חזיר וגרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Spaetzle אפוי עם חזיר Gruyère. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך מלח, קמח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו SPAETZLE עם בצל מקורמל, ירקות נבולים GRUYERE, תרד אפוי וגרוייר, ו מקרוני וגבינה אפוי עם גרייר ודלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד 1 2/3 כוסות קמח, 1/2 כפית מלח, ואבקת אפייה.
שלב 3/4 כוס חלב 2 ביצים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, מערבבים עם מקצף עד בשילוב.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול. להחזיק מסננת עם חורים גדולים (בערך 1/4 אינץ ' בקוטר) על מים רותחים; כפית על 1/2 כוס בצק לתוך מסננת. לחץ על הבצק דרך חורים עם מרית גומי (טיפות ייצרו spaetzle); להגדיר מסננת בצד. מבשלים 3 דקות או עד שנעשה (spaetzle יעלה לפני השטח).
הסר בכפית מחוררת; לנקז במסננת (spaetzle ידבק למגבת נייר). חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מחממים מחבת nonstick בינונית מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בחזיר.
שלב תערובת spaetzle ובצל בתבנית אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול, משליך בעדינות.
שלב הנותרים 1/2 כפית מלח, 1 1/2 כוסות חלב, 2 ביצים, 2 כפות קמח, ופלפל, ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על תערובת spaetzle.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.