שפמנון או לייט
שפמנון או לייט דורש בערך 24 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. אם יש לכם חלב אידוי, עד 4 שפמנונים, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב התאדה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מילקשייק אבוקדו כמו קינוח. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. נסו שפמנון (או כל דג לבן) או לייט, אופס או לייט, ו פודינגים של קפה או לייט עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים את החלב, תיבול הרתיחת הסרטנים, הפלפל, המלח והבצל במחבת חשמלית, מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השפמנון לנוזל, כף מעט מהנוזל מעל הפילטים.
מנמיכים את האש לנמוכה, בסביבות 140 עד 145 מעלות, מכסים את המחבת וצונחים במשך 6 עד 9 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור שפמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.