קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

שפמנון מטוגן בתנור

שפמנון מטוגן בתנור
שפמנון מטוגן בתנור עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת שום, פפריקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן בתנור, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון מטוגן בתנור.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בצלחת רדודה, מערבבים יחד את קמח התירס, פפריקה, טימין, מלח, זרעי סלרי, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל. טובלים את פילה שפמנון בחלב, ולאחר מכן למקם אותם לתוך תערובת קמח התירס ואת המעיל בחופשיות; במקום על תבנית אפייה משומנת. מעיל את צמרות הפילה עם ספריי בישול עד רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
תרסיס בישולתרסיס בישול
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
זרעי סלריזרעי סלרי
קמח תירסקמח תירס
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
טימיןטימין
חלבחלב
מלחמלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו