שפמנון קייג'ון בגריל עם סלסה משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לך לחנות ותביא כוסברה, פילה שפמנון, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שפמנון Cajun עם סלסה פירות, טאקו נקניק חם ומתוק עם זיגוג משמש-Jalapeno, פלפל צלוי סלסה בצל אדום, ו סלמון קייג'ון בגריל עם סלסה אננס עגבניות.
הוראות
1
שלב את כל החומרים עבור סלסה ומקרר עד מוכן לשרת
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2
בצנצנת קטנה, לשלב את כל החומרים עבור לשפשף ולנער להפיץ היטב
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
גריל Preheat למדיום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
שוטפים דגים מתחת למים זורמים, מתייבשים
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
טפטוף שמן זית על דגים, מפזרים לשפשף בעדינות לשפשף לתוך דגים
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
הפוך דגים וחזור עם שמן זית ולשפשף
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
כאשר הגריל חם, מקום מוכן דגים על גריל ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר פירסינג עם מזלג, הפיכת דגים פעם אחת
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מניחים דגים מבושלים על צלחות הגשה בודדות, מחלקים סלסה בין המנות ומקשטים עם פיתולי סיד
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.