שקדי חזיר דיאן
בשר חזיר דיאן לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם מיץ לימון, חרדל דיז'ון, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap . עם ציון של 52% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טנדר חזיר דיאן , בשר חזיר דיאן , וטנדר חזיר דיאן - ללא גלוטן ופליאו .
הוראות
חותכים את השקד לשמונה חתיכות; מניחים כל חתיכה בין שתי חתיכות של ניילון נצמד או נייר שעווה ומשטחים ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים בשר חזיר במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שכבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.
מוציאים לצלחת הגשה ושומרים חם.
למיצי המחבת מוסיפים מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר וחרדל; לחמם, תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים על החזיר ומפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור שקדי חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.