קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

שרימפס אפוי עם חמאת שום

שרימפס אפוי עם חמאת שום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, פטרוזיליה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס שום חמאה אפויה, משאית שרימפס הוואי מיוחד (שום לימון חמאה שרימפס), ו שרימפס אפוי שום - 4 נקודות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרימפס על מגש מרופד בנייר כסף ואופים במשך 3 עד 5 דקות, בהתאם לגודל, עד השרימפס פשוט הופך אטום. סיים עם מיץ לימון סחוט טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.