קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

שרימפס וגריסים של ארון

שרימפס וגריסים של ארון
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין את השרימפס והגריס של ארון בבית. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 346 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.41 $ למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. 3 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח תירס טחון, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שרימפס וגריסים, שרימפס וגריסים ושרימפס וגריסים.

הוראות

1
מביאים 2 כוסות ציר שרימפס לרתיחה בסיר; מנמיכים את האש לנמוכה ונותנים לציר להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
2
מקציפים קמח תירס עם 1 כוס ציר שרימפס שנותרה בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
מים, לדילולמים, לדילול
3
מקציפים את קמח התירס הלח לתוך ציר השרימפס המבעבע. מערבבים את הגריסים מדי פעם עד שהם מסמיכים מעט, 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה חמאה עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
7-8 כוסות מלית קוביות (קרוטונים)7-8 כוסות מלית קוביות (קרוטונים)
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
4
מערבבים פנימה גבינת צ'דר חדה, בערך כף אחת בכל פעם, עד שהגבינה נמסה בצורה חלקה לגריסים.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
5
מביאים את הגריסים לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
6
בזמן שהגריסים רותחים, מחממים שמן קנולה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים סלרי עד לריכוך, 3 עד 4 דקות; מערבבים פנימה בצל, פלפל ירוק, טימין ואורגנו. מבשלים ומערבבים ירקות עד שהבצל שקוף, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסותבצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
אורגנואורגנו
4 בצלים לבנים, קצוצים4 בצלים לבנים, קצוצים
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנותפילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנות
7
מערבבים רוטב עגבניות לירקות מבושלים ומבשלים כ-5 דקות כדי למזג את הטעמים; מערבבים פנימה את השמנת החמוצה להכנת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה
קילו סוכר של קונדיטורים (בערךקילו סוכר של קונדיטורים (בערך
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
מים, לדילולמים, לדילול
8
מערבבים את השרימפס לתוך הרוטב עם הירקות ומכסים את המחבת. מביאים את הרוטב לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהשרימפס ורוד ואינם שקופים יותר באמצע, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
שרימפסשרימפס
מים, לדילולמים, לדילול
ציוד שתשתמש בו
פילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנותפילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנות
9
להגשה הופכים גריסים לקערת הגשה רדודה ומסדרים שרימפס מעל הגריסים בעזרת מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
מים, לדילולמים, לדילול
10
יוצקים רוטב וירקות על שרימפס וגריסים; מתבלים לפי הטעם ברוטב פלפל חריף ומפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד פילה הליבוט או דג חרב, חתוך לרצועות בגודל 2 אינץ'1/2 פאונד פילה הליבוט או דג חרב, חתוך לרצועות בגודל 2 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
שרימפסשרימפס
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
מים, לדילולמים, לדילול

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)51אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלרי קצוץסלרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש149אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ11 קילו קישואים,בצל ירוק קצוץ, או לפי הטעםבצל ירוק קצוץ, או לפי הטעם159אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח תירס טחון דקקמח תירס טחון דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מופחתת שומןשמנת חמוצה מופחתת שומן160אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל קצוץבצל קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1דאשרוטב פלפל חריף, או לפי הטעם (אופציונלי)רוטב פלפל חריף, או לפי הטעם (אופציונלי)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת צ'דר גרוסה וחדהגבינת צ'דר גרוסה וחדה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס לא מבושל, קלופים ומפורריםשרימפס לא מבושל, קלופים ומפוררים7326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי שרימפס, מחולקמלאי שרימפס, מחולק

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.