שרימפס ורוטב
שרימפס ורוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו מלח שום, מרק בשר, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רוטב בצל ירוק ורוטב שרימפס, שרימפס ורוטב חום עם פירה תוצרת בית, ו שרימפס צ'רלסטון ודגנים עם רוטב סרטנים כחול טאסו.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד פריך.
הסר בייקון ולהניח בצד, משאיר את השומן במחבת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל למחבת. מבשלים ומערבבים עד שקוף.
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את הקמח והמים.
יוצקים לתוך המחבת עם הבצל; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה. מערבבים בקוביית מרק, מלח שום, עירית, מלח ופלפל. להחזיר את הבייקון למחבת, ולהוסיף את השרימפס. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, עד שרימפס הם ורודים ואטומים.
מגישים מעל שיבולת שועל, ביסקוויטים או אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו