שרימפס מטוגן בפירורי לחם קרקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מטוגן בפירורי לחם קרקר. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: במיה פריד בפירורי לחם, צלעות חזיר מטוגנות בפירורי לחם, ו צלעות חזיר מטוגנות בפירורי לחם.
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים, ודביין, אם תרצה.
מערבבים קרקרים כתושים, קמח, 1/2 פלפל כפית, ומלח בצלחת רדודה. מערבבים יחד חלב חמאה, רוטב חם, ביצה, ונותר 1/4 כפית פלפל בקערה עד מעורבב. לטבול שרימפס בתערובת חלב חמאה; לדלות בתערובת קרקר.
יוצקים שמן לעומק של 2 1/2 אינץ ' לתוך גדול, עמוק יצוק ברזל או כבד חובה מחבת; חום 37
מטגנים שרימפס, בקבוצות, 1 עד 2 דקות או עד הזהב; לנקז על מדפים תיל מעל מגבות נייר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו