שרימפס משופד טבול בבלילת כלבי תירס
המתכון שרימפס משופד טבול בבלילת כלבי תירס מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט מרהיב פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. זה הר ד ' אובר יש 300 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, חמאה, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו הבלילה טבלה נאגטס שפמנון, הבלילה טבלה כרובית מטוגנת בשמן עמוק, ו טוסט צרפתי טבול בלילת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים את הבלילה על ידי שילוב של קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה, חלב, ביצים, מלח וחמאה מומסת. (
מוסיפים עוד מעט חלב אם הבלילה סמיכה מדי לטבילה של השרימפס.)
משפדים את השרימפס, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את סקייפול פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![סקייפול פינו גרי]()
סקייפול פינו גרי
קש חיוור בצבע עם תווים של מנגו, פריחת הדרים ובננה באף. על החיך מחרוזת של פירות טרופיים נפרשת לטעמי קלמנטינה, מנגו, אשכולית ובננה. תווים טרופיים אלה ממשיכים לאורך כל הגימור הארוך והמתמשך.