שרימפס עטוף פרושוטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פרושוטו עטוף שרימפס מזוגג, שרימפס עטוף פרושוטו קל, ו שרימפס ג'מבו עטוף ארוגולן ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמן הבא 4 מרכיבים בשקית גדולה כבדה, zip-top פלסטיק.
הוסף שרימפס; שקית חותם, ו להשרות במקרר 1 שעה, מפנה פעם אחת.
משרים 8 (6") שיפודי עץ במים כדי לכסות לפחות 30 דקות.
הסר שרימפס ממרינדה, השלכת המרינדה. לעטוף 1 פרושוטו חתיכה סביב כל שרימפס. אשכול 2 שרימפס על כל שיפוד.
מניחים שיפודים על מתלה של מחבת מטלית משומנת קלות. מטגן 5 1/2" מחום (עם דלת תנור חשמלית נפתחה חלקית) 7 עד 9 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד, פונה פעם אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.