שרימפס-פסטו פיצה
מתכון שרימפס-פסטו פיצה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 37 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 572 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם פסטו לגינה, שמן זית, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 43%, המנה הזו טובה. נסו שרימפס-פסטו פיצה, שרימפס-פסטו פיצה, ו פסטו פלפל אדום ופיצה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים גריל בישול קר של גריל בתרסיס בישול, ומניחים על הגריל. מחממים גריל לחום 350 (בינוני).
קלף שרימפס ופרוס לשניים לאורך; דווין, אם תרצה בכך.
מטגנים בצל, פלפל, מלח ופלפל ב 1/2 כפית. שמן חם במחבת גדולה על אש בינונית 5 דקות או עד שהם רכים.
מעבירים את תערובת הבצל לקערה גדולה. לטגן שרימפס הנותרים 1 כפית. שמן חם 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים שרימפס לתערובת הבצל, וזורקים.
מחלקים בצק ל 6 מנות שוות. מפזרים קלות קמח על משטח גדול.
מגלגלים כל מנה לסיבוב בגודל 6 אינץ '(בעובי של כ -1 / 4 אינץ'). העבירו בזהירות סיבובי בצק פיצה לקרש חיתוך או נייר אפייה מפוזר בקמח תירס.
שקופיות פיצה בצק סיבובים על בישול באח של גריל; התפשטות גן פסטו מעל סיבובים, ומעל עם שרימפס תערובת.
מפזרים כל אחד עם 2 כפות. גבינת פרמזן.
גריל, מכוסה מכסה גריל, 4 דקות. סובב פיצות רבע סיבוב, וגריל, מכוסה במכסה גריל, 5 עד 6 דקות נוספות או עד לבישול קרום פיצה.
* ניתן להחליף פסטו בקירור בחנות.
הערה: סיבובי בצק פיצה בודדים עשויים להתבצע קדימה.
מרדדים לפי ההוראות ומניחים בין פיסות נייר שעווה זרועים קמח וקמח תירס; מניחים בשקית ניילון עם רוכסן בגודל גלון. תיק חותם, וצינה 8 שעות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.
A blend of three great vineyards, this vivid grape crafts a food-friendly wine, bright and pure. Gray it isn't. The knife-edged acid, with pear, lemon sorbet, spice and jasmine makes your mouth water and your hands shake.