קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

שרימפס פריכים טמפורה

שרימפס פריכים טמפורה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שרימפס, חלבונים ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. נסו טמפורה-בטטות מזוגגות עם פאנקו פריך, טמפורה (שרימפס) , ו שרימפס טמפורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
לטאטא קמח, קורנפלור, ומלח בקערה גדולה. לעשות דיכאון במרכז הקמח. מערבבים במים וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים רק עד לחלח; הבלילה תהיה גבשושי. מערבבים בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
אחד בכל פעם, לטבול שרימפס לתוך הבלילה למעיל. אל תכה בזנבות. בזהירות למקם כמה שרימפס בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים עד חום זהוב, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.