שרימפס קוקוס פריך עם רוטב צ'ילי אדום מתוק
המתכון שרימפס קוקוס פריך עם רוטב צ'ילי אדום מתוק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 488 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלבונים ביצה, רוטב צ'ילי, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל קוקוס פטל שוקולד מרי (עם שמן קוקוס!) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 95 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו טבעות בצל קוקוס אפויות פריכות ברוטב צ'ילי מתוק, שרימפס קוקוס עם רוטב צ'ילי מתוק, ו שרימפס קוקוס אפוי עם רוטב צ'ילי מתוק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את עמילן התירס, מלח ופלפל קאיין בשקית zip-lock גדולה ומערבבים היטב.
מוסיף את השרימפס לשקית, חותם סגור וללחוץ למעיל באופן שווה. תניח בצד.בעזרת מזלג, להכות את החלבונים ביצה בקערה קטנה עד מקציף.
מניחים את הקוקוס והסוכר בקערה רדודה גדולה או צלחת עוגה ומערבבים היטב.מחזיק כל שרימפס בזנב, לנער את עמילן תירס עודף, לטבול לתוך חלבוני הביצה (לתת את לטפטף עודף), ואז לדלות בתערובת קוקוס, הופך מעיל באופן שווה (אם הסוכר טיפות לתחתית הצלחת קצת, להזיז את השרימפס סביב כך שהוא מקבל מצופה בשני הסוכר והקוקוס.)
מניחים את השרימפס על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת. מכסה ומקרר עד מוכן לבשל. זה יכול להיעשות כמה שעות לפני הזמן.
יוצקים מספיק שמן למחבת nonstick גדולה כדי להגיע לעומק של אינץ'; חום מעל חום גבוה עד חם. כדי לבדוק אם השמן חם מספיק, להשתמש מלקחיים להחזיק שרימפס אחד על ידי הזנב לטבול אותו בשמן; אם הוא רוחש ו מתפצפץ, שלה מוכן. עבודה בקבוצות כדי לא להצטופף במחבת, להוסיף את השרימפס לשמן החם ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב. זה צריך לקחת בין 40-60 שניות לכל צד; אם השרימפס בראונינג מהר מדי, להנמיך את החום קצת. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את השרימפס לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז. מסדרים את השרימפס על מגש ומגישים עם רוטב צ ' ילי אדום מתוק.הערה: אני אוהב להשתמש קוקוס מגורר unsweetened ולהוסיף סוכר אליו, בניגוד קוקוס פתיתי ממותק, כי זה בריא, הרבה יותר קל לעבוד עם, ומוסיף מרקם נהדר למנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס