שרימפס שום באחה
שרימפס שום באחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו חמאה, שרימפס, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. מתכונים דומים: טאקו שרימפס באחה, באחה שרימפס בגריל פיצה, ו
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל במשך כ 4 דקות עד מבושל כמעט באופן מלא. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחת לאוהל אותו בנייר כסף.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 6 דקות. מערבבים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את החלקים החומים בתחתית המחבת. להרתיח במשך 1 דקה. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה. להחזיר את השרימפס למחבת ולזרוק למעיל עם רוטב ולהמשיך לבשל עד השרימפס מבושלים במלואם, על 1 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את השרימפס למגש ומגישים לבד או עם אורז לבן, אם תרצה בכך.