קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים

ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים
ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 543 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורים מכיכר לחם מחמצת בת יום, פטרוזיליה שטוחה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 50 דקות. נסו זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוחי אדמה מוקרמים בריאים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק מעל להבה בינונית עד שהיא מתחילה קצף, זורקים את הבצלים החתוכים לשומן החם ומטגנים אותם, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהם משחררים את הניחוח שלהם והופכים רכים ושקופים.מחממים את התנור ל 425 מעלות פרנהייט.בעוד התנור מתחמם, להפחית את החום בינוני נמוך, יוצקים שתי כוסות שמנת לתוך המחבת על הבצל ומבשלים אותם יחד עד הקרם מתעבה והוא מופחת בחצי, כחמש עשרה minutes.In קערה נפרדת, מערבבים שתי כוסות פירורי לחם מקור דגנים מלאים עם שתי כפות טחון טימין טרי רבע כוס פטרוזיליה שטוחה איטלקית טחון. מתבלים את התערובת של פירורי לחם ועשבי תיבול עם מלח ים לא מזוקק כפי שהוא מתאים לך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
לחם שאורלחם שאור
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הבצלים ואת השמנת מהחום. מעל אותם עם פירורי לחם מתובל וגבינת פקורינו רומאנו כוס וחצי מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מניחים את הבצל מוקרם בתנור שחומם מראש ל 425 מעלות פרנהייט ואופים במשך עשרים עד עשרים וחמש דקות או עד פירורי הלחם והגבינה העונה יוצרים קרום זהוב נחמד והקרם מתחיל לבעבע.כל הבצל מוקרם לנוח במשך כחמש דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן