ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים
ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 543 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורים מכיכר לחם מחמצת בת יום, פטרוזיליה שטוחה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 50 דקות. נסו זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוחי אדמה מוקרמים בריאים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק מעל להבה בינונית עד שהיא מתחילה קצף, זורקים את הבצלים החתוכים לשומן החם ומטגנים אותם, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהם משחררים את הניחוח שלהם והופכים רכים ושקופים.מחממים את התנור ל 425 מעלות פרנהייט.בעוד התנור מתחמם, להפחית את החום בינוני נמוך, יוצקים שתי כוסות שמנת לתוך המחבת על הבצל ומבשלים אותם יחד עד הקרם מתעבה והוא מופחת בחצי, כחמש עשרה minutes.In קערה נפרדת, מערבבים שתי כוסות פירורי לחם מקור דגנים מלאים עם שתי כפות טחון טימין טרי רבע כוס פטרוזיליה שטוחה איטלקית טחון. מתבלים את התערובת של פירורי לחם ועשבי תיבול עם מלח ים לא מזוקק כפי שהוא מתאים לך.
הסר את הבצלים ואת השמנת מהחום. מעל אותם עם פירורי לחם מתובל וגבינת פקורינו רומאנו כוס וחצי מגוררת.
מניחים את הבצל מוקרם בתנור שחומם מראש ל 425 מעלות פרנהייט ואופים במשך עשרים עד עשרים וחמש דקות או עד פירורי הלחם והגבינה העונה יוצרים קרום זהוב נחמד והקרם מתחיל לבעבע.כל הבצל מוקרם לנוח במשך כחמש דקות לפני ההגשה.