תאנה בגריל וגלידת פריחת תפוז
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם תאנים, דבש, קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים, פרוסות תפוז עם דבש ומי פריחת תפוזים, ו אורנג'בלוסום מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). בינתיים, לטאטא את הדבש, מים, ומי פריחת תפוז בקערה קטנה עד בשילוב; להפריש.כאשר הגריל מוכן, מניחים את התאנים על תבנית אפייה ומברישים את שני הצדדים עם תערובת הדבש; שומרים לעצמנו את התערובת הנותרת לטפטף מעל הגלידה.
מניחים את התאנים על הגריל לחתוך בצד למטה (שומרים את תבנית האפייה). מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 2 דקות.באמצעות מרית מתכת שטוחה, להעיף את התאנים, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני ואת התאנים מתחילים להתרכך, על 1 עד 2 דקות יותר.
הסר את התאנים לאפייה השמורה sheet.To מגישים, לגרוף את הכמות הרצויה של גלידה לתוך 6 קערות. מחלקים את התאנים בין הקערות, מפזרים את הפיסטוקים, טפטוף עם תערובת הדבש הנותרת.