קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבלין פירות קלויים עם דבש ורוטב כתום

תבלין פירות קלויים עם דבש ורוטב כתום
תבלין פירות קלויים עם דבש ורוטב כתום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, ביסקוויטים אמרטי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Spice שפשף צלע ביזון אמריקאי קצר עם רוטב צ'יפוטלה דבש כתום, אטריות דלורית צלויות עם רוטב תפוזים-חמוציות ופקאנים צלויים עם דבש, ו גזר לבן קלוי איטי בדבש כתום ורוטב מנטה.

הוראות

1
יום קודם לכן: לקרוע את עלי המפרץ ולשבור את הקינמון לשניים או שלושה חתיכות כדי לשחרר את השמנים והבשמים. לפצל את תרמיל וניל לשניים לגרד את הזרעים עם גב של סכין.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים עם זרעי אניס הכוכב והפלפל, גרידת תפוזים ומיץ, דבש וסוכר כדי להפוך את הרוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
חצי שעה לפני ההגשה: מחממים את התנור ל 200C/גז 6/מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים את האפרסקים או נקטרינות לשניים ולהסיר את האבנים. תחצי את התאנים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
5
שים את האפרסקים או נקטרינות בצד העור למטה בתבנית אפייה גדולה או מגש קלייה עם צדדים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
יוצקים את הרוטב החריף על הפירות ומנקדים עם החמאה.צולים בתנור במשך 10 דקות, מוסיפים את התאנים ומכניסים את הפירות בכפית גדולה.צולים במשך 15 דקות יותר, צולים לפחות שלוש פעמים, עד שהפירות רכים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם קרם frache ו macaroons או ביסקוויטים amaretti לספוג את כל המיצים היפים.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti