תבלין שפשף בשר חזיר צלוי ברוטב בירה
ספייס שפשף בשר צלוי ברוטב בירה דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרינדה שמגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. . גשו לסופר וקנו מרכז לחתוך בשר חזיר צלי, חמאה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, Lisu Spice - שפשף חזיר צלוי, ו האהוב עליי כמעט ללא שומן ספייס שפשף בשר חזיר בשר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים שום טחון, פלפל, אורגנו, אבקת שום, פתיתי פלפל אדומים, טימין מיובש, חרדל, מיורן ובזיליקום בחמאה חמה עד ריחני, עבה, וקל להפיץ, 2 עד 3 דקות.
מורחים תערובת שום על החלק העליון של הצלי ומתבלים במלח.
יוצקים בירה לתחתית מחבת הקלייה ומכסים מחבת בנייר אלומיניום.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה. הגדל את הטמפרטורה ל-425 מעלות F (220 מעלות C) ובשל עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
הסר צלי לצלחת לנוח ולאוהל עם רדיד אלומיניום.
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני נמוך וקציף קמח, מלח שום, ואבקת בצל לתוך טפטוף מחבת. מבשלים ומקציפים עד שהרוטב מתעבה, בערך 5 דקות.