קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

תבלין שפשף בשר חזיר צלוי ברוטב בירה

תבלין שפשף בשר חזיר צלוי ברוטב בירה
ספייס שפשף בשר צלוי ברוטב בירה דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרינדה שמגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. . גשו לסופר וקנו מרכז לחתוך בשר חזיר צלי, חמאה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, Lisu Spice - שפשף חזיר צלוי, ו האהוב עליי כמעט ללא שומן ספייס שפשף בשר חזיר בשר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים שום טחון, פלפל, אורגנו, אבקת שום, פתיתי פלפל אדומים, טימין מיובש, חרדל, מיורן ובזיליקום בחמאה חמה עד ריחני, עבה, וקל להפיץ, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
טימין מיובשטימין מיובש
מרז ' ורםמרז ' ורם
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים חזיר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מורחים תערובת שום על החלק העליון של הצלי ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
יוצקים בירה לתחתית מחבת הקלייה ומכסים מחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
צלי בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה. הגדל את הטמפרטורה ל-425 מעלות F (220 מעלות C) ובשל עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
הסר צלי לצלחת לנוח ולאוהל עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני נמוך וקציף קמח, מלח שום, ואבקת בצל לתוך טפטוף מחבת. מבשלים ומקציפים עד שהרוטב מתעבה, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מגישים צלי עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות