תבנית הדגל הכל-אמריקאי
תבנית דגל All-American היא ללא גלוטן וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו שוט מגניב קצפת ציפוי, ג'לי לימון טעם ג' לטין, qt. מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו דגל אמריקאי, עוגת דגל אמריקאי, ו עוגת דגל אמריקאית (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1-1 / 2 כוסות מים רותחים לג ' לטין כחול מערבבים בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. חזור בקערה נפרדת עם ג ' לטין אדום. מערבבים 1-1/2 כוסות מים קרים לתוך ג ' לטין בכל קערה.
ריסוס עובש דגל 10 כוס עם ספריי בישול; מקום על תבנית אפייה.
יוצקים ג ' לטין אדום לתוך עובש. מקררים 45 דקות. עד שנקבע אבל לא המשרד. בינתיים, לקרר ג ' לטין כחול 45 דקות. אחרי 20 דקות., להמיס ג ' לטין לימון במים רותחים בקערה נפרדת. מקררים 25 דקות. או עד מעט מעובה.
להקציף שוט מגניב לתוך ג 'לטין לימון; להפיץ על שכבת ג' לטין אדום עובש. מקררים 10 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד. מכסים בג ' לטין כחול. מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold.