תבשיל אירי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך פלפל, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו תבשיל אירי.
הוראות
1
מחממים שמן על חום בינוני בתוך סיר גדול או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים חתיכות כבש ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד להשחמה שווה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
3
מוסיפים את הבצל, הגזר והגזר הלבן ומבשלים בעדינות לצד הבשר לכמה דקות. מערבבים במים. מכסים ומביאים לרתיחה לפני הפיכת החום עד נמוך. מבשלים במשך 1 שעה או יותר, בהתאם לחתוך של בשר השתמשת ואם זה עדין רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
גזר
בצל
מים
בשר
4
מערבבים בתפוחי אדמה, ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, לפני הוספת כרישה ורוזמרין. המשך להתבשל חשופה, עד תפוחי אדמה הם מכרז אבל עדיין שלם.