קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל בטטה וי

תבשיל בטטה וי
נ תבשיל בטטה הוא מתכון אמריקאי המגיש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מרגרינה, חלבונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן).

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה אחת של 2 ליטר בתרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלב את הפירה בטטות, 1/3 כוס סוכר חום, ביצה, מרגרינה מומסת, תמצית וניל, מלח וחלבונים. כפית תערובת לתוך צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
מרגרינהמרגרינה
ליקר ביציםליקר ביצים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שלב את 1/2 כוס הסוכר החום והקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
חותכים פנימה את 2 כפות המרגרינה המצוננות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
5
מפזרים מעל את תערובת הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור