תבשיל בטטה וי
נ תבשיל בטטה הוא מתכון אמריקאי המגיש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מרגרינה, חלבונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן).
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה אחת של 2 ליטר בתרסיס בישול שאינו מקל.
שלב את הפירה בטטות, 1/3 כוס סוכר חום, ביצה, מרגרינה מומסת, תמצית וניל, מלח וחלבונים. כפית תערובת לתוך צלחת אפייה מוכן.
שלב את 1/2 כוס הסוכר החום והקמח.
חותכים פנימה את 2 כפות המרגרינה המצוננות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מפזרים מעל את תערובת הבטטה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.