תבשיל בקר ברביקיו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בקר ברביקיו. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 500 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו -130 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, עגבניות משומרות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתערובת לחם התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג לחם תירס הודי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל בקר ברביקיו, צלי בקר על הברביקיו, ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מפוררים את הבשר הטחון למחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד להשחמה אחידה.
מוסיפים את הבצל, הפלפל, התירס והעגבניות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מסננים עודפי שומן ומערבבים פנימה את רוטב הברביקיו.
מורחים את תערובת הבקר בשכבה אחידה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מכינים את תערובת בלילת לחם התירס לפי הוראות החבילה.
מורחים את הבלילה על גבי תערובת הבקר.
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון מזהיב, וסכין המוחדרת למרכז שכבת לחם התירס יוצאת נקייה.