קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל בקר ברביקיו

תבשיל בקר ברביקיו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בקר ברביקיו. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 500 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו -130 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, עגבניות משומרות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתערובת לחם התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג לחם תירס הודי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל בקר ברביקיו, צלי בקר על הברביקיו, ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפוררים את הבשר הטחון למחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל, הפלפל, התירס והעגבניות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
תירסתירס
4
מסננים עודפי שומן ומערבבים פנימה את רוטב הברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
5
מורחים את תערובת הבקר בשכבה אחידה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מכינים את תערובת בלילת לחם התירס לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
7
מורחים את הבלילה על גבי תערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בקרבקר
8
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון מזהיב, וסכין המוחדרת למרכז שכבת לחם התירס יוצאת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין