קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל בקר ספגטי

תבשיל בקר ספגטי
לעולם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל ספגטי בקר. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 514 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ספגטי, בצל, גבעולים וחתיכות פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 45% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קדירת ספגטי בקר , קדרת בקר ספגטי ותבשיל טאקו ספגטי סקווש עם בשר טחון וגבינה .

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, בשתי מחבתות גדולות, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
ספגטיספגטי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
לנקז. מערבבים פנימה את המרקים, המים והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
5
מוסיפים ספגטי ו-1 כוס גבינה לתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מעבירים לשני 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה.
7
מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ומקפיאים תבשיל אחד עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
אופים את שאר התבשיל, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
לשימוש בתבשיל קפוא: מפשירים במקרר למשך הלילה.
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1 עד 1-1/4 שעה או עד שהם מתחממים והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן