תבשיל בקר ספגטי
לעולם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל ספגטי בקר. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 514 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ספגטי, בצל, גבעולים וחתיכות פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 45% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קדירת ספגטי בקר , קדרת בקר ספגטי ותבשיל טאקו ספגטי סקווש עם בשר טחון וגבינה .
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, בשתי מחבתות גדולות, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
לנקז. מערבבים פנימה את המרקים, המים והפטריות.
מוסיפים ספגטי ו-1 כוס גבינה לתערובת הבקר.
מעבירים לשני 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה.
מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ומקפיאים תבשיל אחד עד 3 חודשים.
אופים את שאר התבשיל, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה.
לשימוש בתבשיל קפוא: מפשירים במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1 עד 1-1/4 שעה או עד שהם מתחממים והגבינה נמסה.