תבשיל בשר ברביקיו
תבשיל בשר ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 500 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך בצל, עגבניות משומר, תירס הקרנל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם תירס לערבב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם תירס הודי כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בשר ברביקיו, רוסטביף על הברביקיו., ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל עד להשחים באופן שווה.
מוסיפים את הבצל, פלפל, תירס ועגבניות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מסננים עודפי שומן ומערבבים ברוטב ברביקיו.
מורחים את תערובת הבשר בשכבה זוגית בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
הכן את תערובות הבלילה לחם תירס על פי הוראות החבילה.
מורחים את הבלילה על החלק העליון של תערובת הבשר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב, וסכין מוכנס לתוך מרכז שכבת לחם התירס יוצא נקי.