תבשיל בשר חזיר ואורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סלרי, פימנטו, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל חזיר, תבשיל אורז בר, ו תבשיל אורז בר עוף.
הוראות
1
מניחים אורז ומים בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד חום שווה.