קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל בשר חזיר וסוכוטש עם ביסקוויטים צ'דר

תבשיל בשר חזיר וסוכוטש עם ביסקוויטים צ'דר

הוראות

1
מוסיפים את החזיר, את הגזר, התירס, את שעועית לימה, את המרק, את המים, ואת הקורנית ומבשלים את התבשיל, מכוסה, במשך 10 עד 12 דקות, או עד הגזר הוא רך. בעוד התבשיל מתבשל, בקערה מקציפה יחד את קמח התירס, הקמח, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים את הצ ' דר וזורקים את התערובת היטב. מערבבים בחלב עד הבצק הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את beurre manié לתבשיל, קצת בכל פעם, ערבוב עד הרוטב הוא מעובה, ומבשלים את התבשיל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תבשילתבשיל
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את התבשיל לתבנית אפייה רדודה של 1 ליטר בחמאה, משליכים את בצק הביסקוויט ב-6 תלוליות מעליו, ואופים את התבשיל בשליש העליון של תנור שחומם מראש ב-425 ° F. במשך 15 דקות, או עד שהביסקוויטים מוזהבים.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
4
Transfer the stew to a buttered 1-quart shallow baking dish, drop the biscuit dough in 6 mounds on top of it, and bake the stew in the upper third of a preheated 218°. oven for 15 minutes, or until the biscuits are golden.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן