תבשיל בשר טריאקי איטי טריאקי
המתכון לבישול איטי טריאקי בשר בריסקט יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 8 שעות ו-30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 633 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מעטה טריאקי וזיגוג, בשר בקר, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו Bbq איטי-תבשיל בשר בקר, בשר בקר מבושל איטי, ו בשר בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שומן מבשר בקר. ב 3 1/2-ל 4-ליטר בישול איטי, place beefef. למעלה עם בצל. בקערה קטנה, מערבבים זיגוג טריאקי וקליפת תפוז; יוצקים מעל בשר ובצל.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
הסר בשר מן בישול איטי; מקום על חיתוך הלוח. כיסוי כדי להתחמם.
בקערה קטנה, לערבב מים קורנפלור; בהדרגה לערבב לתוך מיצים בבישול איטי. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה.
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות.