תבשיל דגים דלמטיים
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנה צדדית פסקטריאנית? תבשיל דגים דלמטיים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 70 מנות. עם 45 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן זית, זיתים, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: קאפקייקס דלמטיים, סרטנים דלמטיים מטוגנים, ו סלט אנשובי מלוח דלמטי.
הוראות
לנקות את הדג, לא להסיר את הראש, לשמור אותו שלם. שים קצת עלי רוזמרין בתוך הדג.לקלף תפוחי אדמה לחתוך כמו צ 'יפס, אבל על 0,5 עד 1 ס" מ עבה.מקלפים בצל ושום.
חותכים את הבצל לחצאים ושום ל 4 חתיכות.
חותכים עגבניות לחצאים.ראשית להניח תפוחי אדמה לתוך סיר התבשיל מאשר להניח דגים.
מניחים בצל, עגבניות וזיתים סביב דגים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים יין על הכל, מאשר שמן זית.
מניחים ענף רוזמרין בין דגים ומפזרים אורגנו.מחממים תנור ל 200C ולשים דגים לאפות על 30 - 40 דקות. אתה יכול להפחית את החום ל 180C באמצע האפייה, מאשר לחמם שוב 5 דקות לפני הסוף 200C אם אתה לא בטוח תפוחי אדמה יאפה אתה יכול לכסות את סיר התבשיל עם רדיד אלומיניום, אבל להסיר אותו לפחות 15 דקות לפני הסוף כדי למנוע בישול הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.