זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לך טימין, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), טאקו דגים מהיר וקל, ו פרמזן ממש קל מהיר-עוף שום (או דגים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר עבה גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בצל ומטגנים 4 דקות, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
4
מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות, ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עגבנייה
5
מוסיפים מיץ צדפות, יין לבן יבש ודגים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הדג מבושל דרך פתיתים בקלות בנפרד, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן יבש
מיץ צדפות
דגים
6
להוסיף תיבול (אורגנו, טימין, טבסקו).
מרכיבים שתצטרך
תיבול
אורגנו
רוטב טבסקו
טימין
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומגישים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.