תבשיל הדלעת של סבתא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם יש לך סוכר, מרווה, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו דלעת אפונים אפויים עיניים שחורות - זה תבשיל סקווש, תבשיל סקווש, ו תבשיל סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל וקמח צלחת אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים סקווש בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, או עד רך; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בקערה, מערבבים סקווש מבושל, לחם תירס, בצל, סלרי, סוכר, ביצה, מרק, מרגרינה, ו 1/2 כוס גבינה. מתבלים עם מרווה, מלח ופלפל.