תבשיל טלה עם דלעת חמאה
תבשיל טלה עם דלעת חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 224 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה מושלם לסתיו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אם יש לכם טימין, שמן צמחי, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 74% , המנה הזו מוצקה. תבשיל דלעת טלה וחמאה , תבשיל טלה חריף עם דלעת חמאה , ותבשיל קיץ הודי: תבשיל דלעת חמאה, קוקוס ועדשים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מחממים 1 כף שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים 1/2 מקוביות הטלה בשמן חם עד להשחמה מכל הצדדים, כ-5 דקות.
מעבירים בשר מושחם בעזרת כף מחוררת לצלחת, שומרים טפטופים בסיר.
הוסף את כף השמן הנותרת לתנור ההולנדי. מבשלים ומערבבים שנית 1/2 קוביות הטלה עד להשחמה מכל הצדדים, כ-5 דקות.
מעבירים את הטלה לצלחת. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך.
מבשלים ומערבבים בצל, גזר ושום בתנור הולנדי עד לריכוך קל, 3 עד 5 דקות. מערבבים קוביות טלה וכל מיצים שהצטברו, עגבניות, ציר בקר, טימין ורוזמרין לתערובת הבצל והביאו לרתיחה תוך כדי גירוד של פיסות האוכל השחומות מתחתית התבנית בכף עץ. מכסים תנור הולנדי במכסה חסין תנור.
מבשלים תבשיל בתנור ההולנדי המכוסה בתנור שחומם מראש עד שהכבש רך, 2 עד 3 שעות. מערבבים קוביות דלעת חמאה לתבשיל, משחזרים את התנור ההולנדי ומחזירים לתנור שחומם מראש עד שהדלעת רכה, 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
ניתן לשלב תבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.