קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

תבשיל ירקות איטלקי

תבשיל ירקות איטלקי
תבשיל ירקות איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, גזר, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל ירקות איטלקי, תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), ו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta).

הוראות

1
פזר לחם על תבנית אפייה עטופה בשכבת asingle.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
בואו לעמוד במצב רוח חדרכדי להתייבש מעט, כ 2 שעות.
3
עבודה בקבוצות, לבשל קולרים וקייל בנפרד בסיר גדול של מים מומלצים עד מעט התרכך, על3 דקות לכל אצווה. לשטוף להתקרר. Squezeout עודף מים; בערך לקצוץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים גזר, סלרי וכרישה; מערבבים לעתים קרובות עד מתרכך, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום. לבשל, ערבוב עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
תפו " א, מוחץ עם הידיים כמו שאתה אומר להם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilliquid הוא התאדה ועגבניות להתחיל tostick לתחתית הסיר, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים מרק, שעועית, טימין, מרז ' ורם, ביילאף וירוקים שמורים; מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מפחיתים חום, ולאחר מכן עד שהטעמים מתמזגים ומרק מתעביםמאור, 40-50 דקות. לעשות קדימה: Soupcan להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
ירוקירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
9
תן מגניב מעט; צמרמורת עד קר. לכסות ולשמור מקורר.תתחמם מחדש לפני שתמשיך. חנות אטומה לטמפרטורת החדר.
10
ממש לפני ההגשה, מערבבים בעדינות לחם ו1 / 4 כוס שמן למרק. מחלקים בין קערות, מעליעם פרמזן, ורסס בשמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה