תבשיל כבש אביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 739 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפונה, שמן קנולן, גזר לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו תבשיל כבש אביב, תבשיל טלה עם ירקות אביב, ו תבשיל טלה עם ירקות אביב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבחינתי גזר קטן ופטרניפ מסמלים את תחילת עונת האביב. מתכון התבשיל הזה חוגג את זה בשבילי.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תבשיל
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מחממים תנור הולנדי על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, השתמש בזוג מלקחי מתכת כדי לסדר את הטלה, בשכבה אחת, בשמן החם. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוציאים את הבשר לקערה בינונית. מערבבים פנימה את הבצל ומתבלים אותם קלות במלח. מבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את השום, הפטרניפ והגזר. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הסוכר החום. מבשלים עד שהירקות רכים מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הוורמוט ומבשלים עד שכל הנוזלים מתבשלים, 5 עד 8 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החרדל, ציר הבקר ומוסיפים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלאי בשר
ורמוט
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6
מוסיפים את הטלה בחזרה לסיר, ואז מכסים ומניחים אותו במרכז התנור. מבשלים עד שהבשר רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, 1 עד 1 1/2 שעות.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוציאים את התבשיל מהתנור ומשתמשים בכף גדולה כדי לרפרף כל עודף שומן או זיהומים היוצרים את פני הרוטב. טועמים לתיבול ומסירים את עלי הדפנה. מערבבים פנימה את האפונה. אפשר לו "לנוח" במשך 15 דקות לפני ההגשה. מערבבים פנימה את ירקות החרדל ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תבשיל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)