תבשיל מכוסה שלג
תבשיל מכוסה שלג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 583 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, לחתוך שעועית ירוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בראוניז מכוסה שלג, סלמון מכוסה שלג, ו דלעת חמאה מכוסה שלג.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את השעועית, רוטב העגבניות, המלח והפלפל.
מעבירים ל -2 קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה. למעלה עם שמונה תלוליות של פירה.
מזלפים חמאה; מפזרים פפריקה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים.