תבשיל סהר עוף
תבשיל סהר עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו קרם מרוכז של מרק עוף, חלב, בצק רול סהר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב סהר רול בצק אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי כמובן עם פלמיירים בצק גליל סהר כמו קינוח. נסו תבשיל בקר סהר, הודו או עוף, תבשיל עוף-סהר בסגנון מרוקאי, ו תבשיל רול עוף של קיטנקל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מתבלים חזה עוף במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית; מטגנים עוף במחבת עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות לכל צד. עוף לגרוס.
מורחים עוף על משולשי גליל סהר.
מגלגלים משולשים, החל מהקצה הרחב יותר, סביב עוף. מסדרים לחמניות על תבנית אפייה מוכנה כשצידי התפר כלפי מטה.
מניחים לחמניות לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים שמנת מרק פטריות, שמנת מרק עוף, חלב וגבינת צ ' דר בקערה; יוצקים תערובת על גלילי סהר.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע ולחמניות מזהיבות, כ-40 דקות.