קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל סקווש בישול איטי

תבשיל סקווש בישול איטי
תבשיל סקווש בישול איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם דלעת סקווש, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל קישואים איטי בקארי דלורית, ו בשר חזיר מבושל איטי בריא, סקווש ותבשיל קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום רך וזהוב, 4 עד 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה. מערבבים ב 1/2 כוס מים, גירוד כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
להעביר את התוכן של המחבת לבישול איטי 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החומוס, סקווש, גבעולי סלק (לא את העלים), קליפת פרמזן, אם באמצעות, 2 כפיות מלח 7 כוסות מים לבישול האיטי. מערבבים, ואז לכסות ולבשל על נמוך, 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
סכין קילוףסכין קילוף
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
רק לפני ההגשה, להרים את המכסה ומערבבים את העלים chard; לכסות ולהמשיך לבשל 10 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים מעט כדי לשבור את הסקווש. תשליך את קליפת הפרמזן, אם משתמשים בה. מצקת את התבשיל לתוך קערות; העליון עם פרמזן מגורר, אם תרצה, ומגישים עם לחם ו/או פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טריז לימוןטריז לימון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
סכין קילוףסכין קילוף
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
6
צילום אנטוניס אכילאוס