תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, כוסברה טחונה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס, שעועית פינטו צ'ילי עם תירס סקווש החורף, ו נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול ולא מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הדלעת ואת הבצל, ומטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הוסף 1 כוס מים ואת 4 המרכיבים הבאים (1 כוס מים דרך צ ' יפוטלה); לכסות ולבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
להוסיף 1 1/2 כוסות מים, מלח, עגבניות, רסק עגבניות; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)
5
מוסיפים את התירס ואת השעועית; מכסים ומבשלים 15 דקות.