קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

תבשיל עדשים וחזיר (Lentejas Estofadas con Cerdo)

תבשיל עדשים וחזיר (Lentejas Estofadas con Cerdo)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים ונזיד חזיר (Lentejas Estofadas condo). המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז והוגאו, כמון טחון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עדשים ונזיד בקר (Estofado de Lentejas con carne), Estofado de Cardo (תבשיל חזיר), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבצל, שום, בצל ירוק ופלפל אדום למחבת. מבשלים כ 6 דקות או עד בצל הם translucent.In תנור איטי, לשלב את כל החומרים למעט תפוחי אדמה, כוסברה, מלח ופלפל שחור.לכסות ולבשל על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות נוספות.מערבבים בכוסברה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים