קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה

תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.48 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, צ'דר חריף, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: ברוקולי-תבשיל גבינה עם עוף, ברוקולי, גבינה ותבשיל עוף, ו תבשיל ברוקולי עוף עם גבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מכניסים את הקמח והמרק לסיר גדול ומציפים עד שהקמח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את הסיר על אש בינונית ומקציפים ברציפות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים את הסיר מהאש ומקציפים פנימה 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את הצ ' דר ומקציפים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
7
ריססו תבשיל קדירה בן 3 ליטר בתרסיס בישול. זורקים את האורז החום והעוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים מעל את רוטב הברוקולי-גבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9
מורחים את התערובת בכלי הקדרה ומעליהם את הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים עד מבעבע וחם, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
הסר את נייר הכסף וצלה עד שהחלק העליון משחים יפה, 2 עד 5 דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מגישים חם.
12
עצה קדימה: להקפיא את תבשיל אפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים מחדש בחום של 350 מעלות עד שהוא חם, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות