תבשיל צ'יפס
תבשיל צ'יפס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תירס, שעועית, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. נסו תבשיל עוף עם צ'יפס, תבשיל צ'יפס כרוב, ו תבשיל סקווש אמריקאי עם ציפוי צ'יפס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
לנקז את השומן. מערבבים את השעועית הירוקה ותירס, ומבשלים כמה דקות.
מערבבים בפחיות המרק עד מעורבב היטב.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינה קרועה וצ ' יפס מרוסק.
אופים במשך כ 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה נמסה והצ ' יפס קלויים. אם אתה אוהב צ ' יפס crispier, אתה יכול לפזר אותם על גבי לאחר הגבינה נמסה, ואופים במשך 5 דקות נוספות.