תבשיל רכיכות Provençale הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים אביבי, תבשיל רכיכות של האי הטוסקני, ו טונה Provencale.
הוראות
1
מניחים בצל, סלרי, שיני שום במעבד מזון, ואת הדופק לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; מוסיפים ירקות קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
לטגן 5 דקות; מערבבים במיץ צדפות ועגבניות. מביאים לרתיחה; מוסיפים טימין, פלפל, זעפרן. להפחית את החום בינוני; לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרן
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים שרימפס ומולים; מבשלים 3 דקות או עד שרימפס נעשים מולים פתוחים. בטל כל מולים שלא נפתחו.