תבשיל שעועית ירוקה
אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, שעועית בסגנון, בצל מטוגן צרפתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים שעועית ירוקה ומרק בצלחת תבשיל קטנה.
אופים בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות.
הסר מהתנור העליון עם הבצל.
אופים עוד 10 דקות ומגישים.