תה קר אשכולית לונג איילנד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לרפרטואר שלך, Grapefruit Long Island Ice Tea עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 645 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם טקילה, סוכר, אשכולית ורודה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את התה הקרח של GZ לונג איילנד , התה הקרח של לונג איילנד , והתה הקרח של לונג איילנד .
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית מאפינס אחת 12 כוסות
משוך את העלים מ-10 ענפי נענע. מחלקים אותם בין 12 הכוסות של תבנית מאפינס של 12 כוסות.
יוצקים מים לכיסוי. מקפיאים עד להתייצבות, כ-4 שעות.
מערבבים את הסוכר עם 1 כוס מים בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומערבבים להמסת הסוכר.
מוסיפים את 10 ענפי הנענע הנותרים.
מסירים מהאש ומבשלים 15 דקות. מסננים ומניחים לסירופ הפשוט להתקרר מעט.
מערבבים את הג'ין, מיץ אשכוליות, רום, טקילה, טריפל סק, וודקה וסירופ מנטה במיכל בגודל גלון. מצננים עד להגשה.
יוצקים את התערובת לקערת פונץ' גדולה.
יוצקים פנימה את הקולה ממש לפני ההגשה. לצוף 6 עד 8 פרוסות אשכולית בפאנץ'. פותחים את קוביות קרח הנענע ומוסיפים לקערת הפאנץ'.
מגישים בכוסות על קרח ומקשטים בענפי נענע.